5 Mayıs 2014 Pazartesi

YİĞİDO'MUN AYAK İZLERİNDEN TİŞÖRT YAPTIM


Bugün oğlum tam 14 aylık oldu. Biraz acemice oldu ama oğlumun ayak izlerinden bir tişört yaptım, yarına kuruyacak ütüleyip sağlamlaştıracağım. Direk baskı daha güzel olurdu eminim ama Resim öğretmeni arkadaşım alerjik reaksiyon gösterebilir deyince korkup pekmezi sulandırıp kağıda ayak baskısı yaptım. Kalıp oluşturup ilaç kutusuyla püskürterek boyadım o yüzden biraz yayıldı. Fırçayla düzenlemeye çalıştım. Yine de fena olmadı sanki

2 yorum:

  1. Canim benim bu harika olmus gercekten, benim yusufumunda 16 sinda dogum gunu var ve beceriksiz ben de kendim biseyler tasarlamak istiyrdm cok guzel bi fikir oldu, ama boya olarak ne kullandin birde o yazilar kecemi dikis mi kalem mi tam anlamadim, aydinlatir misin beni, ilac kutusuyla puskurttum dedin ya ne ki o;)

    YanıtlaSil
  2. Canım kumaş boyası kullandım tamamen, yazıları da yine kumaş boyasıyla ince fırça kullanarak yazdım.. Burun spreyi kutusuna boyayı sulandırıp koydum ve püskürttüm ayakların olduğu boşluğun içine ama sulandırdığım için biraz yayılma oldu ayaklar genişledi toparlamak için sarıyla etrafından boyamak zorunda kaldım. Sen püskürtmeyi falan boşver, direk kalıbı sabitleyip içini boya bence. Kolay gelsin ;)

    YanıtlaSil